Daily Archives: 27 Μαΐου , 2024

Έχουμε την επιλογή να αλλάξουμε και να ξεφύγουμε από το παρελθόν μας

Έχουμε την επιλογή να αλλάξουμε και να ξεφύγουμε από το παρελθόν μας

Οι ερευνητές έχουν αποδείξει ότι οι αυτοπεριοριστικές τάσεις που αναπτύσσουν οι άνθρωποι με βάση κάποιες εμπειρίες τους, εκδηλώνονται σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Ακόμα και στους ψύλλους.

Οι ερευνητές τοποθέτησαν μια ομάδα ψύλλων μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο το οποίο σκέπασαν με καπάκι. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ψύλλοι άρχισαν να πηδάνε με δύναμη μέσα στο δοχείο, χτυπώντας κάθε φορά πάνω στο καπάκι.
 
Κάποια στιγμή όμως, ακόμα και οι ψύλλοι κουράζονται να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τσίγκο. Έμαθαν λοιπόν πως αν συνέχιζαν να πηδάνε τόσο ψηλά, στο τέλος θα χάζευαν από το πολύ χτύπημα πάνω στο καπάκι. Βλέπετε, το περιβάλλον διαμορφώνει ακόμα και τους ψύλλους.

Συνεχίστε την ανάγνωση


Οι Σαμάνοι Καχούνα της Χαβάης. Οι 7 αρχές Huna. Η Αναπνοή Mana. Τα 10 σημεία κατανόησης του υποσυνειδήτου

Ένας κατατοπιστικός οδηγός των Σαμάνων της Χαβάης για την επίτευξη πνευματικών ικανοτήτων

Από τον Zaxo Skafida

Οι Καχούνας της Χαβάη ήταν ιερείς μάγοι, αυτοί που φύλαγαν τα ιερά μυστικά (κάτι που βλέπουμε σε όλες τις πρωταρχικές κοινωνίες, Αιγυπτίων, Βαβυλωνίων, Ελλήνων, … ), μπορούσαν να προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα, να φέρουν τη βροχή, να θεραπεύσουν, να βρουν τις ιερές τοποθεσίες που θα κτιστούν οι ναοί, ήταν αυτοί που έκαναν τις θυσίες και βουντού στέλνοντας πνεύματα και προκαλώντας τον θάνατο.

Τον μύθο και τις παραδόσεις των Καχούνας τον εκμεταλλεύτηκαν οι ντόπιοι και οι Αμερικάνοι και δημιούργησαν ένα σωρό θεραπευτικές, σχολές, μασάζ, διατροφή, προσέλκυση σε ιερούς τόπους με μεγάλη ενέργεια,  …

Οι Καχούνας γνώριζαν την δύναμη του υποσυνειδήτου και ότι είναι αυτό που θεραπεύει και φέρνει ευεξία. Σήμερα πολλές ολιστικές θεραπείες στηρίζονται σε αυτή την αρχή, όπως ο υπνωτισμός, η μέθοδος Σύλβα και η ποιο εξελιγμένη Theta Healing, οι αναδρομές.

Γνώριζαν ότι αν δεν συνεργαστεί το  υποσυνείδητο δεν μπορεί να γίνει καμία θεραπεία και γενικά να είναι σε καλή κατάσταση το σώμα. Συνεχίστε την ανάγνωση


The "Shaolin" of the scissors

Hairsalon daily "battles"and deep meanings.

Katerina Dimopoulou

Writer - Copy editor

ThinkAlternative

Views, Opinions, Suggestions

The Fairy Blog

by Sophy Dokou

Calinicos Era gathering

A vision for an extra ordinary need of humanity to produce again great investors who dedicated reduce worlds problems with their ideas

Το site των φοιτητών

Education - Opportunities - Life