«Είναι αδύνατο να φέρετε περισσότερα αγαθά στη ζωή σας αν είστε αγνώμονες για τα ήδη υπάρχοντα.»~Rhonda Byrne

Αξιοσημείωτα από το βιβλίο «Το Μυστικό» της Rhonda Byrne

– Είστε ο ισχυρότερος μαγνήτης του Σύμπαντος! Εμπεριέχετε μια μαγνητική δύναμη ισχυρότερη απ’ οτιδήποτε άλλο σε τούτο τον κόσμο, κι αυτή η ασύλληπτη μαγνητική δύναμη εκπέμπεται μέσω των σκέψεων σας.

– Ο νόμος της έλξης ορίζει ότι τα όμοια έλκονται. Έτσι, κάνοντας μια σκέψη, προσελκύετε ταυτόχρονα τις όμοιές της.

Ό,τι εκπέμπεται επιστρέφει στην πηγή. Και αυτή η πηγή είστε Εσείς.

– Είστε ένας άνθρωπος αναμεταδότης, ο πιο ισχυρός απ όλους τους τηλεοπτικούς αναμεταδότες της γης. Είστε ο ισχυρότερος αναμεταδότης του Σύμπαντος.

– Ο μόνος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν έχουν αυτό που επιθυμούν είναι ότι σκέφτονται περισσότερο αυτό που δε θέλουν παρά αυτό που θέλουν.

Ο νόμος δεν εφαρμόζεται μόνο όταν έχετε επίγνωση της λειτουργίας του. Ήταν ανέκαθεν σε εφαρμογή στη ζωή σας και στη ζωή του ανθρώπινου όντος, από καταβολής κόσμου.

– «Απελπιστικές καταστάσεις» δεν υπάρχουν. Οι συνθήκες της ζωής σας, στο σύνολό τους, μπορούν να αλλάξουν.

– Ακόμα κι αν δεν κατανοείτε το νόμο, δε θα πρέπει να τον απορρίψετε. Ίσως να μην κατανοείτε τον ηλεκτρισμό, παρ’ όλα αυτά απολαμβάνετε τα οφέλη του. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί, ξέρω όμως αυτό: Μπορείς να ψήσεις το φαγητό ενός ανθρώπου με τον ηλεκτρισμό, αλλά μπορείς να ψήσεις και τον ίδιο τον άνθρωπο! ~ ΜΠΟΜΠ ΠΡΟΚΤΟΡ

– Αποφασίστε εδώ και τώρα ότι θα κάνετε μόνο καλές σκέψεις. Παράλληλα, διακηρύξτε στο Σύμπαν ότι όλες οι θετικές σκέψεις σας είναι ισχυρές, ενώ οι τυχόν αρνητικές αδύναμες.

– Αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να βρεθούν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και ότι δεν ασκούν κανέναν έλεγχο πάνω στις εξωτερικές συνθήκες, τότε αυτές οι σκέψεις του φόβου, του αποκλεισμού και της αδυναμίας ελέγχου μπορούν, αν είναι επίμονες, να τους τραβήξουν, να τους προσελκύσουν πράγματι στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

– Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν τη σπουδαιότητα των συναισθημάτων. Τα συναισθήματά σας είναι το πολυτιμότερο όπλο σας στη διαμόρφωση της ζωής σας. Οι σκέψεις σας είναι το πρωταρχικό αίτιο των πάντων. Οτιδήποτε άλλο βλέπετε και βιώνεται σε αυτό τον κόσμο είναι αποτέλεσμα-των συναισθημάτων σας συμπεριλαμβανομένων. Το αίτιο είναι πάντα οι σκέψεις σας.

– Έχει μεγάλη σημασία να συνειδητοποιήσετε ότι είναι αδύνατο να αισθάνεστε άσχημα και ταυτόχρονα να κάνετε καλές σκέψεις. Κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με το νόμο, γιατί οι σκέψεις σας προκαλούν τα συναισθήματά σας. Αν νιώθετε άσχημα, αυτό συμβαίνει επειδή κάνετε σκέψεις που οδηγούν αναπόφευκτα σε άσχημα συναισθήματα.

– Νιώθετε πεσμένοι; Αν ναι, ξέρετε ότι μπορείτε να αλλάξετε αυτοστιγμεί το αρνητικό συναίσθημα; Ακούστε τη μουσική που αγαπάτε ή αρχίστε να τραγουδάτε-αυτό θα αλλάξει το συναίσθημά σας. Ή σκεφτείτε κάτι όμορφο. Φέρτε στο νου σας ένα μωρό ή κάποιο πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο και σογκεντρωθείτε σ’ αυτή τη σκέψη. Απομονώστε όλα τα υπόλοιπα – αφοσιωθείτε σ’ αυτή τη σκέψη. Σας εγγυώμαι ότι θα αρχίσετε ·να νιώθετε καλά. ~ ΜΠΟΜΠ ΠΡΟΚΤΟΡ

– Άλμπερτ Αϊνστάιν: «Το σημαντικότερο ερώτημα που ένα ανθρώπινο ον μπορεί να θέσει στον εαυτό του είναι το εξής: «Είναι φιλικό το Σύμπαν; » Για κάποιον που κατέχει τη γνώση του νόμου της έλξης, η μόνη πιθανή απάντηση είναι: «Ναι, το Σύμπαν είναι φιλικό». Γιατί; Γιατί όταν απαντάτε κατ’ αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με το νόμο της έλξης, θα βιώσετε οπωσδήποτε τη φιλικότητά του. Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν έθεσε αυτό το θεμελιώδες ερώτημα ακριβώς επειδή γνώριζε το Μυστικό. Γνώριζε ότι κάνοντας αυτή την ερώτηση θα μας ανάγκαζε να σκεφτούμε και να κάνουμε μια επιλογή. Πράγματι, απλώς με το να θέσει το ερώτημα, μας έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία.

Το αίσθημα της αγάπης είναι η υψηλότερη συχνότητα στην οποία μπορείτε να εκπέμψετε. Όσο περισσότερη αγάπη νιώθετε και εκπέμπετε, τόσο μεγαλύτερη δύναμη συγκεντρώνετε.

Πρέπει να θεωρείτε ότι αυτό που θέλετε έχει γίνει δικό σας από τη στιγμή κιόλας που το ζητήσατε. Πρέπει να έχετε απόλυτη και αδιάσειστη πίστη. Αν είχατε κάνει μια παραγγελία από έναν κατάλογο, γνωρίζοντας ότι θα πάρετε αυτό που παραγγείλατε, θα χαλαρώνατε και θα συνεχίζατε κανονικά τη ζωή σας. Έτσι δεν είναι;

– Μπείτε λοιπόν στη συχνότητα της καλής διάθεσης και, έτσι απλά, θα λάβετε.

– Σκεφτείτε ένα αυτοκίνητο που τρέχει μέσα στη νύχτα. Τα φανάρια του φωτίζουν μονάχα εξήντα μέτρα μπροστά, μπορείτε όμως να διανύσετε στο σκοτάδι όλη την απόσταση από την Καλιφόρνια ως τη Νέα Υόρκη, ακριβώς επειδή δε χρειάζεστε τίποτα περισσότερο από το να βλέπετε εξήντα μέτρα μπροστά. Έτσι συνηθίζει και η ζωή να ξεδιπλώνεται εμπρός μας. Αν πιστέψετε ότι τα επόμενα εξήντα μέτρα θα φανούν μπροστά σας, όπως και τα επόμενα εξήντα μετά απ’ αυτά, και ούτω καθεξής, η ζωή σας θα εξακολουθήσει να ξεδιπλώνεται. Και ο δρόμος της θα σας βγάλει τελικά εκεί όπου πραγματικά επιθυμείτε να πάτε, ακριβώς επειδή το θέλετε. ΤΖΑΚ ΚΑΝΦΙΛΝΤ

Ο ορισμός του ιδανικού βάρους είναι το βάρος με τα οποίο εσείς αισθάνεστε άνετα. Κανενός άλλου η γνώμη δε μετράει. Είναι το βάρος στο οποίο εσείς νιώθετε καλά.

Ο χρόνος είναι μια αυταπάτη. Ο Αϊνστάιν μας το είπε αυτό. Αν δεν το έχετε ξανακούσει, ίσως το βρείτε δυσνόητο και εξαιρετικά δύσκολο να το εμπεδώσετε, αφού βλέπετε τα πάντα να συμβαίνουν γραμμικά -το ένα πράγμα μετά το άλλο. Αυτό που μας λέει η κβαντική φυσικη και ο Αϊνστάιν είναι ότι τα πάντα συμβαίνουν ταυτόχρονα. Αν μπορέσετε να κατανοήσετε ότι δεν υπάρχει χρόνος, και να αποδεχτείτε την έννοια αυτή, τότε θα δείτε πως όλα αυτά που προσδοκάτε για το μέλλον υπάρχουν ήδη. Αν όλα συμβαίνουν στον ίδιο χρόνο, τότε η παράλληλη εκδοχή του εαυτού σας που έχει όσα θέλετε υπάρχει ήδη!

Είναι αδύνατο να φέρετε περισσότερα αγαθά στη ζωή σας αν είστε αγνώμονες για τα ήδη υπάρχοντα.

– Η νοερή απεικόνιση δεν είναι παρά μια δυναμικά εστιασμένη σκέψη υπό μορφην εικόνων, που δημιουργεί εξίσου ισχυρά συναισθήματα. Όταν οπτικοποιείτε, εκπέμπετε σε αυτή την ισχυρή συχνότητα στο Σύμπαν. Ο νόμος της έλξης θα αδράξει αυτό το ισχυρό σήμα και θα σας επιστρέψει τις εικόνες, έτσι ακριβώς​ όπως τις φανταστήκατε.

Αν νιώσετε κάτι σαν ηλεκτρική εκκένωση ανοίγοντας ξανά τα μάτια στο φυσικό κόσμο τότε η οπτικοποίησή σας λειτούργησε.

– «Η φαντασία είναι τα πάντα. Είναι η ανεπίσημη πρώτη προβολή του κινηματογραφικού έργου της ζωής» Άλμπερτ Αϊνστάιν (1879-1955)

– Πρέπει να βρείτε έναν εφικτό τρόπο για να εστιάσετε στην ευημερία, παρά τους λογαριασμούς που σας περικυκλώνουν. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να νιώθετε καλά, για να μπορέσετε να τραβήξετε το καλό πάνω σας.

– Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στη γενναιοδωρία και την αυτοθυσία. Όταν δίνετε κάτι με την καρδιά σας, αισθάνεστε καλά. ‘Οταν θυσιάζεστε, όχι. Μη συγχέεται τα δύο-είναι διαμετρικά αντίθετα. Το ένα εκπέμπει σήμα ανέχειας και τα άλλο σήμα αφθονίας. Το ένα σας κάνει να νιώθετε καλά και το άλλο όχι.

– Για να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε, κοιτάξτε μέσα σας! Ο εξωτερικός κόσμος είναι απλώς ένας κόσμος αποτελεσμάτων- των αποτελεσμάτων των σκέψεων σας. Συντονίστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας στη συχνότητα της ευτυχίας. Εξαπολύστε τα συναισθήματα της ευτυχίας και της χαράς που υπάρχουν μέσα σας, εκπέμποντάς τα στο Σύμπαν με όλη σας τη δύναμη, και θα βιώσετε τον επίγειο παράδεισο.

– Πρέπει να αρχίσετε να αντιμετοπίζετε τον εαυτό σας με αγάπη και σεβασμό, να εκπέμψετε αυτό το σήμα και να μπείτε σε αυτή τη συχνότητα. Ο νόμος της έλξης θα κινήσει ολόκληρο το Σύμπαν, και η ζωή σας θα γεμίσει με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας σέβονται.

– ‘Οταν αισθάνεστε τη χαρά, δε χρειάζεται καν να σκεφτείτε την προσφορά της στους άλλους. Μεταδίδεται​ από μόνη της τόσο αβίαστα, όσο χύνεται και το νερό όταν ξεχειλίζει.

– Καθώς ακτινοβολείτε αγάπη, θα αισθανθείτε λες και ολόκληρο το Σύμπαν ενεργεί υπέρ σας, φέρνοντας σας όλη τη χαρά και την αγαλλίαση, φέρνοντας όλους τους καλούς ανθρώπους κοντά σας. Στην πραγματικότητα, αυτό ακριβώς κάνει.

Ό,τι και αν υλοποιήσατε, μπορείτε να το αλλάξετε, κάνοντας τη μια μικρή θετική σκέψη μετά την άλλη.

Γελώντας, απελευθέρωσε όλη την αρνητική ενέργεια, και μαζί της την ασθένεια. Το γέλιο είναι πράγματι το καλύτερο φάρμακο.

– Αντιλαμβάνεστε ότι οι πεποιθήσεις μας για τα γηρατειά είναι αποκύημα του μυαλού μας. Η επιστήμη μας εξηγεί ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αποκτάμε ολοκαίνουρια σώματα, άρα η αντίληψή μας για το αναπόδραστο του γήρατος δεν είναι παρά η απόδειξη της μικρόνοιάς μας.

– Δοξάζοντας και υμνώντας, ευλογώντας, διαλύουμε τον αρνητισμό, ευλογήστε λοιπόν τους εχθρούς σας. Αν τους κσταραστείτε, η κατάρα θα επιστρέψει για να βλάψει εσάς. Αν όμως τους ευλογήσετε, θα διαλύσετε όλο τον αρνητισμό, θα εξαφανίσετε τη διχόνοια και η αγάπη αυτής της ευλογίας θα επιστρέψει σε σας. Ευλογώντας, θα αισθανθείτε ότι μετατοπίζεστε σε μια νέα συχνότητα και τα καλά σας συναισθήματα θα επιβεβαιώσουν αυτή τη μεταστροφή.

– Ο Συμπαντικός Νους δεν είναι μόνο άυλη διάνοια, αλλά έχει και υλική υπόσταση, και αυτή η υλική φύση που συνιστά την ελκτική δύναμη που συνδέει ηλεκτρόνια μεταξύ τους μέσω του νόμου της έλξης, έτσι ώστε να σχηματίσουν άτομα, τα άτομα με τη σειρά τους συνδέονται μεταξύ τους με τη βοήθεια του ίδιου νόμου και σχηματίζουν μόρια· τα μόρια, τέλος, αποτελούν δομές με φυσική υπόσταση, και έτσι βρίσκουμε ότι ο νόμος της έλξης είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε υλική έκφανση, όχι μόνο ατόμων, αλλά και ολόκληρων κόσμων, ολόκληρου του Σύμπαντος, όλων όσα μπορεί να συλλάβει η ανθρώπινη φαντασία». ~Τσαρλς Χάανελ

Είστε ενέργεια, και η ενέργεια δεν μπορεί να δημιουργηθεί ή να καταστραφεί. Η ενέργεια απλώς αλλάζει μορφή. Και αυτό σημαίνει Εσάς! Η αληθινή ουσία Σας, η γνήσια ενέργεια της ύπαρξής Σας υπήρχε ανέκαθεν και θα υπάρχει πάντα. Δε γίνεται να μην υπάρχετε.

– Πρέπει να βγάλετε τον ανταγωνισμό από τη σκέψη σας και να γίνετε δημιουργικοί. Εστιάστε μόνο στα δικά σας όνειρα, στο δικό σας όραμα, και βγάλτε τον ανταγωνισμό από την εξίσωση.

Αν διατηρείτε πικρίες ή εξακολουθείτε να κατηγορείτε όσους σας έβλαψαν στο παρελθόν, βλάπτετε μονάχα τον Εαυτό σας. Μόνο εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζωή αντάξιά σας.

– Οδεύουμε πραγματικά προς μια νέα εποχή. Είναι η εποχή που τα τελευταία σύνορα δε θα είναι το διάστημα, όπως έλεγαν στο Σταρ Τρεκ, αλλά ο Νους. ~ ΦΡΕΝΤ ΑΛΑΝ ΒΟΛΦ

by SearchingTheMeaningOfLife

 

 

 

 


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

William Michaelian

Poems, Notes, and Drawings

Primitive Poetry

Dedicated to A.

TheresaO'Malley

NM Yoga Instructor and Physical Therapist Assistant

Howl

Whispers towards the moon

My travel boots

Let's travel together....

Writing in Progress

A nurse that loves to write! Short stories, poems, and much more! Enjoy :)

OneCameraOneLens by Mark G Adams

Documentary Photography & Blogs

The Nerdy Bookarazzi

MEENU ANNADURAI

MayaLand

"From the what-if's to the if-then"

Αρέσει σε %d bloggers: