Αξιοσημείωτα Άνοιγμα Αγάπης Πορεία Ζωής – Γιώργος Πασχαλίδης

«Άνοιγμα αγάπης, πορεία ζωής»  |  Πασχαλίδης Γιώργος

-To ταξίδι στο χωροχρόνο είναι εξάλλου ζήτημα του νου. Σκέψης, όχι ύλης.

-Να δημιουργείτε φιλίες και σχέσεις με άτομα πιο δυνατά  από εσάς, για να σας  παρασύρουν στην ίαση και τη χαρά.

-…υπάρχουν μόνο τρεις σκελετικές κατασκευές για το σύνολο όλων των ανθρώπων.

-Όλες οι ασθένειες είναι ψυχοσωματικές. Καμία δεν οφείλεται σε αποκλειστικά ψυχολογικούς ή φυσιολογικούς παράγοντες, εκτός αν για την  εμφάνισή της ευθύνονται μολυσματικά παράγοντες του περιβάλλοντος (όπως η ραδιενέργεια ή ο αμίαντος)

-Οι δείκτες  αυτοί  δηλώνουν τη συνολική ορμονική διαταραχή του οργανισμού, την ύπαρξη δηλαδή -ή όχι- δυσλειτουργίας  που οφείλεται  στην έλλειψη συνεργασίας μεταξύ ορμονικού και του νευρικού συστήματος. Όσο μεγαλύτερος είναι ο δείκτης της διαταραχής, τόσο πιο σοβαρή είναι η ασθένεια  και τόσο πιο επικίνδυνη είναι  η κατάσταση για τον οργανισμό.

-Η ύλη , σύμφωνα με τη σύγχρονη επιστημονική γνώση , δεν είναι ακριβώς κάτι απτό, όπως το  αντιλαμβανόμαστε  εμείς. Η ύλη είναι  στη βάση της ενέργεια, φως που πάλλεται. Όλα στο σύμπαν είναι φως και ηλεκτρισμός: καθαρή ενέργεια.

-…η βιολογία μας θυμίζει  ότι  με  τα γονίδιά μας  φέρουμε μέσα μας  «κομματάκια» των πιο μακρινών  μας  προγόνων , και όχι μόνο αυτών.

-… η ψυχολογική κατάσταση  και η σωματική λειτουργία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, και εξαρτάται η μια από την άλλη.

-Το ενδοκρινικό  σύστημα το αποτελούν οχτώ διαφορετικοί αδένες που, ενορχηστρωμένοι από τον κεντρικό αδένα  την υπόφυση, που δρα σαν μαέστρος, παράγουν τις ορμόνες . Οι ορμόνες  είναι χημικές ουσίες που μεταφέρουν μηνύματα εντολές στα όργανα του σώματος για να ρυθμίζονται σε κάθε περίσταση σωστά η λειτουργία του οργάνου.

υπόφυση εδράζει  στον εγκέφαλο, που  αποτελεί το «κέντρο επιχειρήσεων» του οργανισμού . Λειτουργεί ως δέκτης της συμπαντικής πληροφόρησης  σε μορφή ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.

-Οι σκέψεις που συγκρατούνται και επαναλαμβάνονται  μετατρέπονται σε εμμονή. Η εμμονή δημιουργεί τον εκνευρισμό που έχει ως αποτέλεσμα να μας παρασύρει στο δρόμο της απομόνωσης, του πόνου και της ασθένειας.

-Όμως  θ΄αφήνουμε  τη σκελετική μας κατασκευή  να καθορίζει  την καθημερινή  μας  στάση και πορεία  ή θα  βάλουμε  την ψυχή  μας μπροστά  – τώρα  που  έχουμε τη γνώση για τους περιορισμούς και  τις δυνατότητες του τύπου μας – για να  ζούμε την κάθε στιγμή με θετικότερο τρόπο;

-…η τάση  κάθε οργανισμού  είναι  να επανέρχεται  στο φυσιολογικό  , όταν ξεπεραστεί το γεγονός που μπορεί  περιστασιακά να  ανεβάσει την διαταραχή.

-…μην αφήνετε τις σκέψεις να σας κλέβουν την αγάπη.

Ένδειξη για τις νέες γυναίκες ότι έχουν ανεβασμένη διαταραχή (από 28-40)  αποτελούν  οι πόνοι  κατά τις ημέρες της περιόδου, η εμφάνιση μεγαλύτερης ή μικρότερης αιμορραγίας από το  συνηθισμένο  ή και  απόκλιση από 2-3  ημέρες στον κύκλο.

Η πολύδυμη κύηση λοιπόν είναι  αποτέλεσμα διαταραχής!  Πλεονέκτημα που προέρχεται από πρόβλημα…η κληρονομικότητα αφορά μόνο σε γυναίκες  της ίδιας  οικογένειας που κληρονομούν  το Γ τύπο  είτε από πατέρα  είτε από μητέρα από γενιά σε γενιά.

Στον όγδοο μήνα … είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει το παιδί, αλλά και η μητέρα. Αυτό  γιατί το μεν παιδί αδυνατεί να δονήσει μόνο του την αυξημένη ποσότητα των κυττάρων του, ο δε  οργανισμός της μητέρας παρουσιάζει υπερδραστηριοποίηση, και ενδέχεται να εμφανιστούν αιμορραγίες.

Όποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας  κι αν παρουσιάσει ένα παιδί μέχρι τα 26 του χρόνια (καρκίνο ή διαβήτη, για παράδειγμα) οφείλεται καθαρά  στην περίοδο της εγκυμοσύνης κατά την οποία διαμορφώνεται ο σκελετός. Όπου δε διαμορφωθεί σωστά ο σκελετός παρουσιάζει αυτή την ευαισθησία.

-Στην ένατη εβδομάδα (εγκυμοσύνης)το νέο σώμα «έλκει» την ψυχή.

-…100 δισεκατομμύρια νευρώνες (όσα και τα άστρα του γαλαξία μας), καθένας από τους οποίους δημιουργεί χιλιάδες συνάψεις με γειτονικούς νευρώνες. Είναι δομημένος κατ΄εικόνα του σύμπαντος, ένα μικρό σύμπαν μέσα στο Μεγάλο.

-Αυτή η φωτεινή  ενέργεια δρα άλλοτε σαν ηλεκτρική δέσμη καταστρέφοντας τον άρρωστο ιστό και άλλοτε σαν μαγνητική, απομακρύνοντας τον κατεστραμμένο ιστό στους αγωγούς αποβολής του σώματος.

-Στα άκρα των δαχτύλων  απολήγουν οι ενεργειακοί  μεσημβρινοί οι δε ανάλυση  της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας των άκρων των δαχτύλων καθιστά δυνατή  την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων για τη συνολική κατάσταση του οργανισμού σε δυναμικό(ενεργειακό) επίπεδο, ακόμη…

-…Όταν συμφωνείς με κάτι αόριστο, προσβάλεις το Θεό μέσα σου. Ψάξτε τις λέξεις. Τι σημαίνει κάθε λέξη. Μην εκφράζεστε και μη σκέπτεστε με αόριστες έννοιες. Προσέξτε τις λέξεις που χρησιμοποιείτε.

Χαμογελάστε. Είναι η πρώτη εκδήλωση της αγάπης. Το χαμόγελο ανάγει την υπόφυση και διευκολύνει τη ροή της «πληροφορίας» στον οργανισμό. Και ένας  οργανισμός  που είναι  πλήρης με καλή πληροφορία, έναν αληθινό  λόγο αυτό αναγνωρίζεται στη γονιδιακή ρίζα  και αλλάζεται  στη στιγμή. Ένα «κλικ» είναι η αλλαγή, το σβήσιμο του παρελθόντος.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

nicktomjoe

"Very wild through the wood is the way they must take"

Saint Joan (Creative Studio)

An archive for ... my stuff...

Monk's Advice

Self Help, Motivational, Soul Searching, Travel, happiness, Knowledge Sharing Kindly follow.

Erbe del benessere

La sintonia della natura

Betsy Andrea Mars

A gathering place for my poems and photography

Maria Nestorides

Stories, Poems, Words

Crimson Blogs

I do things what I LOVE to do

Αρέσει σε %d bloggers: