Αξιοσημείωτα Τυφλόμυγα-Φακίνου Ευγενία

photo by EvAr

Τυφλόμυγα

-Έτσι και αφαιρέσεις το φλερτ από τη ζωή σου, τι ενδιαφέρον έχει ένα πάρτι.

-Μόνο χαμογελούσε  μ΄εκείνο  το ηλίθιο χαμόγελο των  ερωτευμένων και μηρύκαζε τα ουράνια  που της είχαν συμβεί.

-Διαβάζοντας κυρίως ποίηση , που βοηθούσε να ξεμπλοκάρει  το πνεύμα και τα δάχτυλά του.

-Αυτό την κρατούσε . Η βεβαιότητα ότι τον είχε επιλέξει και το ολοκαύτωμα των ερωτικών τους περιπτύξεων.

-Διότι οι γυναίκες υπάρχουν περισσότερο όταν κάποιος τις θαυμάζει και τις προσέχει, παρά όταν τις βλέπουν αδιάφορα  ή από συνήθεια.

-Μια σχέση  είναι εξαιρετικά  πολύπλοκο και πολυσύνθετο. Δεν είναι μόνο η σεξουαλική έλξη, η τρυφερότητα, το μοίρασμα των εμπειριών ή δεν ξέρω τι άλλο . Είναι  ένα δόσιμο άνευ όρων και ορίων . Αυτό  δε συμβαίνει έτσι τυχαία και στο δρόμο. Οικοδομείται. Φιλί  με φιλί ή και χαστούκι με χαστούκι – μη γελάς  συμβαίνει σε μερικούς κι αυτό- θέλω να πω  ότι ο δεσμός  αποτελείται  από χιλιάδες  ίνες αόρατες αλλά ισχυρές  σαν νήμα αδιάρρηκτο  .  Σου το εξηγώ με λεπτομέρειες  και θέλω να το θυμάσαι πάντα, ότι κι αν συμβεί, άνθρωποι είμαστε και δεν μπορούμε να προδικάσουμε το μέλλον, πάντως το επαναλαμβάνω κι επιμένω, εμείς οι δύο πρέπει να θεωρούμαστε ένα.

-Αχ , αυτά τα ερωτευμένα  μάτια, δεν κρύβονται ποτέ, ακόμα κι όταν τα βλέφαρα χαμηλώνουν για να κρύψουν τη λάμψη του βλέμματος, την αφοσίωση  και τον απεριόριστο θαυμασμό.

Το μεγαλύτερο μυστικό  είναι αυτό που διαδραματίζεται μέσα μας και είναι  χωρίς φωνές, εξωτερικά δράματα και μάρτυρες.

-Ποτέ δεν του άρεσε η οδήγηση κακός , επικίνδυνος οδηγός εξαιτίας της αφηρημάδας και της φαντασίας του που διαρκώς τον πήγαινε όπου ήθελε αυτή.

σιωπή έχει πολλές αναγνώσεις και μεγάλη δύναμη.

-Δυνάμωσέ με  πάλι με την  αγάπη σου. Δεν θέλω πια αληθοφανή  παραμύθια , τρικ και τεχνάσματα λύτρωσης. Η πίστη  σου σ΄εμένα είναι το καλύτερο γιατρικό. Με ανυψώνει μου προσφέρει τη δυνατότητα της δημιουργίας, με απελευθερώνει.

-Είναι αληθινή τρέλα  να στηρίζεται  όλη μας η ζωή  πάνω στο πλήθος, ενώ αυτό που θέλουμε  απ΄την αγάπη είναι  η ηρεμία και η γαλήνη.

-Τελικώς το πάθος , το όποιο πάθος, είναι κινητήρια δύναμη, δικαιολογία ζωής.

-Το να είναι κάποιος ερωτευμένος είναι μια κατάσταση. Το αγαπώ είναι μια πράξη. Η διαφορά είναι μεγάλη και σημαντική.  Διότι μια κατάσταση  υπάρχει ή τυχαίνει, ενώ μια πράξη την αποφασίζεις.

Ελεύθερος είναι ο άνθρωπος που ορίζει την ανεξαρτησία του. Ο ίδιος ο άνθρωπος όμως των παθών ζητάει να εξουσιάζεται από άλλους.

-Κυνηγάει την περιπέτεια για την περιπέτεια. Θέλει την αλλαγή , το απρόβλεπτο, τον κίνδυνο, την απόλαυση. Την προαιώνια αυταπάτη. Την αυταπάτη της ελευθερίας.

Όλα τα αντέχει ο άνθρωπος που αγαπά. Όλα. Να  θυμάσαι πάντα ότι ο Έρωτας σώζεται από την Αγάπη.

Την ευτυχία την ζεις μόνον όταν την αποδέχεσαι. Πεθαίνει όταν αποφασίσεις να την διεκδικήσεις.

-Γιατί να φταίνε πάντα οι άλλοι; Δικό μου είναι το πρόβλημα. Εγώ δεν χωράω ανάμεσα στους άλλους. Τους αφήνω  να με πιέζουν χωρίς να διαμαρτύρομαι, χωρίς να λέω «μέχρι εδώ» , και όταν δεν μπορώ να πάω άλλο πίσω όταν η πλάτη μου ακουμπάει στον τοίχο τότε το σκάω. Λάθος τακτική κορίτσι μου. Το όριό του πρέπει κανείς να το ορίζει ο ίδιος. Πρώτα στον εαυτό του και ύστερα στους άλλους. Ως εδώ πιο πέρα δεν πάω. Και να είσαι σταθερή. Η πρώτη υποχώρηση θα φέρει τη δεύτερη, κι έπειτα την τρίτη και τις ατελείωτες. Ως εδώ θα λες πια. Και ο άλλος  θα καταλαβαίνει.

by SearchingTheMeaningOfLife


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Cricket Vikas

Let's Discuss Cricket

音楽好き仲間

みんなの思い出の音楽

Get Out And Travel

Travel Memoirs by Joshua Daily

Free Fonts

Fonts Download

TheKop Curva CrossOver

All Things Milan and Liverpool

Patrick Photos

passionné de photos et de montages photos d après tutos vidéos

DiosRaw

LOVE IS THE ANSWER

Tourism Guide Australia

Visit Australia - Travel Guide to find tourism destination, get inspiration, discover blog features and get great travel advice for your perfect Australia holiday.

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: